24 september 2017
12:15

Viggbyholms IK FF Blå

Referat: IF Brommapojkarna 3 - Viggbyholms IK FF Blå

Det började som vanligt när vi har match på Grimsta, d.v.s. att domare inte dyker upp. Därför blev undertecknad tvungen att döma och Niklas och Johan tog hand om coachingen.
Matchen är jämn från början där vi flera gånger spelar oss förbi deras mittfält men sedan hade vi svårt att ta oss förbi deras två stora backar. I mitten på halvleken kommer de stormande på vår vänsterkant och får kliva långt in i straffområdet längs förlängd mållinje och skottet går rätt upp i nättaket. 0-1 vilket inte kändes bra. Vi kämpar dock på och några minuter senare blir Ture fälld i straffområdet vilket ger oss en straff. Ture tar själv hand om den och han gör inget misstag utan rullar säkert in 1-1.
I andra halvlek rivstartar vi med matchens finaste anfall. Adam spelar ut bollen på högerkanten till Einar som slår in ett perfekt inlägg mitt framför mål där John kommer men avslutet gick över. Där borde han nog ha nickat….
Några minuter senare hamnar John i en duell med en av deras backar och han blir puttad och landar olyckligt på huvudet vilket ev gjorde att han fick en lättare hjärnskakning. Oavsett kunde han inte spela vidare. Båda lagen kämpar på men utan att lyckas göra mål. I matchen absolut sista sekunder får vi en hörna. Vi lyckas nicka den på mål och det blir lite kalabalik framför deras målvakt innan Alvin placerar bollen högt upp i målvaktens vänstra stolpe, men tyvärr inget mål. Matchen slutar således 1-1.
Lite besviken på det negativa snacket på plan. Det måste vi få bort.
Daniel fick det gröna kortet. Grattis till det!
En som gjorde en fin insats i det tysta och gick in i fler dueller än vanligt var Victor Y. Kul att se.